Projecte II. Portada – Gemma Rodriguez

Estil 

Les propostes del primer número de la revista és un especial sobre viatges per descobrir els llocs més curiosos d’Espanya.

El seu estil, tant de la revista com del díptic, està  centrat per trobar l’equilibri, ordre i concordançaUtilitzo unes imatges que destaquen per manera de transmetre tranquil·litat. I a la vegada amb la finalitat de cridar l’atenció del lector amb una imatge impactant. 

Color 

La paleta de la revista dedicada a la portada del Delta està formada per als colors blaus i grisosvermellsgrocs i color cru. Per millor visualització del text de la portada utilitzo el blanc. Tot el contrari a la portada de Sevilla, on  destaco  els textos amb  color negre.  La paleta està formada per colors tarongescrusgrisos negre.  

Estructura 

L’estructura serà iguala  a tots els números amb un caràcter específic i sempre amb el mateix ordre del contingutd’aquesta manera aconsegueixo que els usuaris la reconeguin a simple vista.

A la part superior de les portades s’inclou el logotip d’Egeria amb gran. La imatge ocupa tota la pàgina menys una secció de la part inferior on s’inclou les diferents seccions que es trobarà dintre la revista. Intento encaixar la imatge que ocupa tota la pàgina d’una manera que a la banda esquerra es quedi un espai on s’inclou els titulars. La tipografia utilitzada és la Made Tommy amb versió Thing i Regular.

Al llom és tornar a repetir el logotip d’Egeria.

A la contraportada, s’inclou un vector del mapa del territori en què  està dedicat el número de la revista i a sota un apetita descripció  de què oferim a Egeria Magazine. Per acabar a part inferior esquerra  tenim el codi de barres amb posició vertical, a la superior dreta  el codi QR i a la inferior dreta la direcció web.